2012. november 30., péntek

Szülinapi pop up card meghívó

Nemrég volt a kislányom szülinapi partija, és próbáltunk már az elején valami különlegessel készülni. Ennek kapcsán újra átnéztem a googleban a pop up card képeslap kínálatot, és rá is akadtam egy egyszerű, és kisebb gyermekekkel is könnyen megvalósítható változatra. Azért érdemes néha a netet böngészni ötletek kapcsán, mert "ötlet szüli az ötletet", és egy kreatív iparművész anyukának kincs minden új technika.

A pop up-nak ez az alábbi hajtás az alapja, és ebből rengeteg ötlet született, illetve ösztönözhetjük a gyermekünket arra, hogy saját maga javasoljon megoldásokat /egyszerű kérdés: mit lehet csinálni egy négyzetből? A változatokat akár tervszerűen le is rajzolhatja/

Ez a meghívó a 3 éves kisfiamnak készült, mert ő erősen nehezményezte, hogy ő neki most nincs szülinapja, és nincs szülinapi bulija, ezért kellett gyorsan neki egyet septében a maradék papírokból összehozni. Sajnos a kislányomnak készült szebb darabokat nem tudtam lefotózni, de kiindulási pontnak ez is jó.
A belsejében egy 4 gyertyás szülinapi torta, aminek alapját a kisfiam dekorálta ki.
Szerintem mindig hasznos, ha az anyukával elkészített alkotásoknál a gyereknek is jut lehetőség a saját kreativitásának kibontására.





















További profi pop up ötleteket, és letölthető, kinyomtatható formákat Robert Sauda oldalán http://wp.robertsabuda.com/pop-make-christmas-tree/ lehet találni.



























Persze a külsejére kivágott betűket gyermekem rendkívüli élvezettel rakta ki, mivel valamilyen rejtélyes okból kifolyólag őt a betűk, és számok érdeklik a legjobban.